Post by plowkerchelara on Feb 8, 2022 11:11:39 GMT 10
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mr Autofire ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mr Autofire IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod multe aur ▞▞▞
▞▞▞ Mr Autofire 2022 version ▞▞▞
Concept grozav, dar este nevoie de o veșnicie pentru a crește nivelul, atunci când urci nivelul, nivelurile devin mai grele (adică același nivel pe care l-ai jucat a devenit mai greu decât înainte) și se pare că nivelurile de bază au loc în care obții role proaste în loc de cele utile.
Un joc grozav, gameplay-ul nu devine obosit și există o senzație de progresie în timp. Daunele inamicului cresc prea repede mai târziu în joc și ar fi uimitor dacă aș putea lista albă 1-5 dintre beneficiile rele. De asemenea, sistemul de upgrade crește destul de repede după ce lucrurile costă 10.000 de monede. A face ca reclamele pentru a reumple energie să fie într-un interval de timp de mai multe ore este cea mai mare supărare, veți câștiga mult mai mult din veniturile publicitare dacă eliminați această funcționalitate.
Dau 5 stele, cu toate acestea, reclamele care sunt jucate sunt foarte provocatoare și nepotrivite, iar copiii mei nu mai pot juca acest joc din cauza reclamelor. Este un joc distractiv, totuși
De fapt, nu este un joc atât de rău. Cu toate acestea, durează mult pentru a crește nivelul, iar energia per joc este prea mare. Energia ar trebui să fie ca 2/joc. Cronometrul este bun totuși pentru energie. Te face să lași jocul jos. Vreau doar să vă mulțumesc pentru că sunteți una dintre cele 10 aplicații care ne ascultă de fapt pe noi, jucătorii. Va multumesc tuturor.
Măcinarea în joc este destul de ridicolă. Îmi place o provocare bună într-un joc, dar în jurul lumii 6-7 te lovești de un zid și trebuie să începi să cheltuiești bani reali pentru a debloca o pradă mai bună. Am pus în jur de 40 de dolari în joc pentru că îmi place jocul, dar dacă vrei să mergi dincolo de lumea 7, trebuie să cumperi unele dintre pachetele pentru că trebuie să obții arme și upgrade-uri decente.
Îmi place acest joc, dar cu siguranță este conceput acolo unde trebuie să cheltuiești bani sau nu mergi nicăieri.
Joc distractiv de a ucide ceva timp. Comenzi ușoare și un joc de platformă decent. Nivelurile nu sunt imposibil de trecut și există bonusuri la fiecare două niveluri terminate.
Jocul lovește un zid din jurul lumii planetoide blocate. Sunt aici de luni de zile și încă nu pot trece de ultima cameră. De ce au dușmanii atât de multă sănătate, când fac atât de puține pagube? Am un pistol auto violet și orzul le zgârie. Am făcut upgrade de peste 40 de ori și simt că nu a făcut nicio diferență.
Mr Autofire פעולה vhg
Plătiți strict pentru a câștiga jocul. Vrei să avansezi în joc va trebui să plătești. Sau vă puteți câștiga încet și dureros creditele pentru a avansa încet în joc.
Acest joc ar putea fi foarte bun, are o mecanică distractivă și o configurație bună. Dar progresia nu este deloc ușoară, inamicii devin încet nebunesc de puternici cu fonduri mari de sănătate în timp ce treci la nivel într-un ritm lent, cu niveluri care nu oferă aproape nicio actualizare. Chiar și după ce am plătit pentru câteva pachete cu bani reali pentru a sprijini dezvoltatorii, nu am primit echipament suficient pentru a progresa în joc. Sunt în lumea inspirată de mario de aproape o săptămână. Remediați sistemul de nivelare ca să putem progresa, vă rog. 3 stele pentru moment
La o mulțime de evenimente este o mulțime de erori, pentru că astăzi în ziua de vineri este imposibil să sari peste blocuri pentru a începe misiunile și energia se pierde, nu este prima dată când se întâmplă acest lucru, rezolvă asta
A fost decent. Dar are o problemă cu reclamele în care acestea nu sunt luate în considerare pentru upgrade-uri. Acest lucru, împreună cu obținerea de obiecte și personaje lent, a făcut-o de nejucat.
Este un joc distractiv. Și chiar merită urmărit adăugările. Problema este templul ticălos, se pare că în acest moment chiar te împing să cheltuiești. Sfârșește prin a putea face doar nivelurile și evenimentele zilnice, deoarece jocul obișnuit devine imposibil fără a cheltui bani reali. De rău. Ar fi 5 stele altfel.
Rece
1942 arcade classique Arcade sorx
Acest joc este extrem de distractiv și captivant, mișcarea este spectaculoasă și impresionantă pentru ochi.
Bun joc. Plătesc chiar și permisul de luptă lunar. Ar fi de 5 stele, totuși devine mai scump să ridici nivelul echipamentelor și personajelor; picăturile de monede nu cresc proporțional cu creșterea cheltuielilor.
Mi-aș dori să pot nota acest joc cu 5 stele, dar nu pare să existe o modalitate de a-l cumpăra, de a elimina reclamele și timpul de reîncărcare a energiei. Cu siguranță aș da acestui joc 5 stele și l-aș cumpăra, dacă nu ar fi limitele de timp și reclame.
Gameplay-ul este minunat! joc cu adevărat distractiv. dezvoltatorii sunt mult prea lacomi. Articolele din magazin sunt mult prea scumpe și este ridicol de mult pentru a crește nivelul. de asemenea, există un cronometru de rezistență pentru când puteți juca din nou. Acest joc ar trebui să fie ca o plimbare cu jetpack, unde, băieți, o să fie atât de greu, măcar lăsați-ne încercări nelimitate. Aceasta este o altă atracție pentru bani și se întoarce la faptul că dezvoltatorii sunt mult prea lacomi! Boicotez acest joc până se schimbă ceva. Mulțumiri!
Joc foarte tare, nu plătiți pentru a câștiga. Mi-ar plăcea să fie puțin mai ușor să obțineți upgrade-uri de arme, dar în general fantastic!
Bun, dar cu probleme, îmi place jocul, dar de fiecare dată când deschid jocul și apoi încep o alergare, se închide și apoi trebuie să-l deschid din nou și reia de unde a rămas, uneori de două ori.
Acesta ar fi un joc excelent, dar distracția moare în prima zi. Este nevoie de 5 energie pentru a juca un nivel și a muri în 3 minute. Energia maximă este 20. Este nevoie de 8 minute pentru a recăpăta 1 energie. Faceți niște calcule și vă dați seama rapid că veți dori să dezinstalați după câteva zile, deoarece puteți juca doar 20 de minute pe zi înainte de a nu avea nimic de făcut în joc. Acesta ar fi un joc minunat dacă nu ar fi așa.
Jocul este grozav, dar am ajuns foarte departe și în cea mai nouă actualizare am fost trimis înapoi la începutul jocului. Vreau să nu mint mă cam enervează pentru că am cheltuit bani pe joc. Așa că este oarecum dezamăgitor să-mi pierd lucrurile după un an de joc.
Mr Autofire Екшън rrv
Jocurile sunt distractive la început, doar pentru a realiza mai târziu că nivelul de dificultate a jocului a crescut astronomic și apoi singurul mod de a încerca să finalizezi este să continui să cheltuiești bani pentru a finaliza nivelurile. Chiar și după achiziții în aplicație de 10 USD, îmi este incredibil de greu să trec la etapa următoare. Aș recomanda tuturor să stea departe de jocurile create pentru a manipula în mod intenționat utilizatorul să cheltuiască 100 de dolari pentru a termina un joc creat de dezvoltatori avid de bani. 10$ nu este suficient pentru a termina jocul.
O alternativă frumoasă la jocuri precum Archero. Nu prea complicat și ușor de jucat pentru începători. Nu te lovește în cap cu reclame. Comenzile sunt puțin plutitoare dacă sunt jucate pe un ecran tactil, dar ușor de obișnuit.
A început să se joace și a redat automat un anunț după câteva etape. Nu contează dacă anunțul poate fi omis. Dacă un anunț este redat automat în mijlocul unui joc, este destul de prost.
Joc minunat, l-am folosit în fiecare zi. Cu toate acestea, are două mari dezavantaje pentru mine: 1. Actualizări foarte rare. 2. Îmi consumă bateria ca o femeie. De fapt, jocul timp de 30 de minute îmi consumă aproape 40% din baterie pe un telefon nou-nouț. În afară de asta, mișto joc.
Dacă ai putea scăpa de adaosurile necruțătoare, acesta ar fi un joc pentru care aș fi mândru să plătesc. Experiență excelentă de joc.
Aceasta rămâne la o stea până când lada săptămânală de aur nu mai are articole „neobișnuite”. Este deja dificil de actualizat articole. Ar trebui să fie doar rar sau epic. În acest ritm, voi fi mort înainte de a obține un set legendar complet sau mai mare.
În general, jocul este destul de captivant. Doar o cădere, mai mult o înșelăciune de către dezvoltatori. Am observat că cu cât upgradezi mai mult, cu atât devin mai dificile nivelurile, mai târziu. De exemplu, am ajuns la nivelul 19 pe lumea 9. Apoi am făcut upgrade ALOTTT și nici nu pot trece de 6 pentru că din anumite motive monștrii au mai multă sănătate și putere decât înainte de upgrade. Cred că este o înșelăciune pentru noi toți. Dar idk
Joc bun, dar au sugestii. După ștergerea unei table, ar trebui să scadă costul de energie al rejucării, pentru a oferi abilitatea de a nivela / echipa jucătorului. De asemenea, ar fi bine să aveți posibilitatea de a muta butoanele. Nivelurile pot fi lungi, iar modul în care îmi țin degetele sunt mai confortabil în colțurile de sus. Dacă asta este deja și am ratat răul meu. Altfel place
Joc foarte distractiv și captivant. Este nevoie de puțin pentru a obține suficiente upgrade-uri pentru a depăși nivelurile, dar nu se simte excesiv. Singurul motiv pentru care acest lucru nu este de 5 stele este că cel puțin o dată la rulare, comenzile se vor bloca aleatoriu și se vor opri să funcționeze timp de 5 secunde bune. Dacă alerg când se întâmplă acest lucru, joystick-ul va rămâne blocat în direcția în care mă mișcam în acel moment și nu pot face altceva decât să-mi privesc neputincios personajul înfruntând inamici sau gloanțe. Acest lucru m-a ucis de nenumărate ori.
Joc foarte distractiv, dar controalele sunt neglijente, controlul direcției de mișcare este prea departe pentru mișcarea reală. Jocul este totuși distractiv, cam plăcut să ai țintirea și tragerea automată