Post by plowkerchelara on Feb 8, 2022 11:14:44 GMT 10
------------------------------------------
▶▶▶▶ Touchgrind BMX ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Touchgrind BMX IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod több billentyűt ▞▞▞
▞▞▞ Touchgrind BMX 2022 version ▞▞▞
Nem nyilvánosan és az iskolában sem úgy viselkednek, mint akik nem akarom, vagy akik egy kis időre mennek, vagy akár a másik, látom, hogy csak én nem megyek többé, de nem igazán sokkal több van, mint amit valaha láttam a tévében, és ez olyan egyszerű nekik, és egy kicsit bonyolultabb, és úgy tűnik, hogy meg tudom csinálni, és megtehetem korábban, majd
Három ujjal nehéz iranyítani
Nem volt olyan szórakoztató játszani, és pénzt kellett költened a teljes játék eléréséhez
Kipróbáltam a játékot, miután játszottam a touch grind 2-vel, és a sebesség a biciklizés sebességében olyan, mint egy csiga, nem tudok trükközni, és nem tudok térképet használni, kivéve az elsőt. szebbé teszik a grafikát a hirdetéseikben, de őszintén szemétség, és aki 5 csillagot adott ennek a játéknak, vagy valószínűleg szöveges robotokat adott a cégtől.
Töltsd le a/az Touchgrind BMX appot Androidra az Aptoide-on! Nincs plusz költség. Touchgrind BMX felhasználói értékelés: 4.11. ... Jó app garancia.
Imádom, de új vagyok, és az irányítás elég nehéz számomra, de szép játék!
Nagyon szórakoztató, de kifizetődő játszani
Nagyon rossz játék ,🖕🖕😠🤢🤢🤮🤮😡 4
Nagyon szép játék, tetszik. De nehéz visszafordítani
A legrosszabb játék valaha. Még egy flip sem tudok 180-at csinálni. Ne pazarolja a helyet vagy az idejét erre a játékra.
Nem olyan jó
Rendben van, de a bmx 2-t keresem nehéz trükközni és mintha fel sem bukkanna a bmx 2 nem ugyanaz a személy készítette
Ez a játék csodálatos, de megvan az a verzió, ahol a dokkok vannak, de nagyon szeretném a sivatagi térképet, mert az sokkal szórakoztatóbb. Valaki meg tudná mondani, hogyan lehet hozzájutni
Touchgrind BMX Sport luo
Ez a játék nagyon szórakoztató, de sok hozzátesz benne, ezért 4 csillagot adok ennek a játéknak
King Of Defense: Merge TD Стратегії zjjy
Nagy 0 !
Touchgrind BMX Спортивные игры bugj
👉👉👉👌👌👌😬😬😬😬
egg nagy szár mert míg nyomsz ég szaltót addigra eltemetnek
Kaka h az elejen csak egy pja van es rohadt nehez tovabb jutni egyebkent jo
ez a játék annyira hülye, hogy megpróbáltam úgy fordítani, ahogy tanítottak, és nem tudtam megcsinálni, mindenhol akadályok vannak, és az út olyan szűk
Ez az💩 minden trükk lassú, de a második sokkal jobb.
Szerintem jó játèk igazából mèg csak most tölt csak a barátomnak játszottam
A kihívások nagyon kemények, és bármi mást is feloldhatsz, hacsak nem oldod fel az lvl-eket, vagy nem pazarol pénzt!
Igazán jó móka... jó játszani utazás közben, jól sikerült
Amint bekapcsolom a tableten rögtön bezáródikb
Nagyon jó idő gyilkos, de utálom az összes hirdetést, és azt, hogy minden térkép pénzbe kerül, és hogy nincs homokozó
Őszintén szólva egy nagyon jó játék, könnyű a feladatokat megoldani, nincsenek hozzáadások, és nagyon sok különböző szint/hely van, ahova el lehet menni. Soha nem öregszik. Bármennyire is szeretem a játékot, úgy érzem, jobb lenne, ha a párharcok valóban online lennének, nem pedig felváltva. De ezen kívül 5 csillag. Határozottan jó játék, ha unatkozik.
Nagyon jó játék. Egy motorcross verzió jónak tűnik
nem mozdul, amikor trükközök
Hááát nen valami jó.Sőt egy nagy kalap szar
Nagyon bena nem érzékeli, hogy szaltozok és nem ad pontot amikor be adom a trukkot
Szeretem ezt a játékot. Nehéz ismerni a vezérlőket, de olyan jó, mint a touch grind skate 2, fantasztikusan szép grafika, ezért értékelem öt csillagra
rendben van, de amikor megpróbálom néha mozgatni a biciklit, nem mozdul
Fasza kis játék lenne, de eléggé PayToWin, mert 1 pálya van ingyen... :/
Touchgrind BMX Sport luo
Rendkívül szórakoztató játék, de ne tudd, hogyan juthatsz tovább a map 2-nél ingyenesen, így egy hátránya van, de az ultra játék csak játssz
Szerintem nagyszerű, de néhány kihívást nehéz megoldani, de úgy gondolom, hogy szükségünk van ingyenes módra a játékban, de összességében nagyszerűnek tartom
Szár
Nagyon jó volt játszani a trükkök és a sok minden amit lehetett játszani eddig ez a második legjobb játékom amit játszok
A második pája nem megy csak pénzért
Touchgrind BMX Sport luo
A vezérlések furcsák
Jó móka..... de bosszantó, hogy meg kell venni a parkokat, ez egy kicsit hülyeség.......
Lehetne tobb palya, utolag belegondolva nem biztos, hogy megégte az árát... 😒
Sok helyet foglal el
Haszontalan alkalmazás a vezérlők haszontalanok, ezért sok feladatot kell fizetnie a térképért és más bmx haszontalan alkalmazásokért
Gyűlölöm mindig mindent úgy csinálok ahgy kel egyszer se hibázok és nem léphetek másik pájára mert,folyton előről kell kezdenem!! Egy kalap kaki volt az aki kitalálta!!!! -0* Már le is töröltem!!!!!!