Post by plowkerchelara on Feb 8, 2022 11:20:55 GMT 10
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Frostrune ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Frostrune IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ brezplačna izkušnja ▞▞▞
▞▞▞ The Frostrune 2022 version ▞▞▞
Bila bi odlična igra, le da je neverjetno hrošča (Motorola G4). Brez opozorila se bo izklopil med 10 sekundami in eno minuto po zagonu, nekateri zasloni pa zamrznejo, tako da boste morali iti v glavni meni in znova zagnati. Igro naredi nemogoče igrati.
Več kot dolgočasno, razen če klikate naprej in nazaj in tako in tako. Lepe slike, ampak ne zame.
Preveč nejasno, kaj morate storiti. Umetnost in hrup v ozadju sta prijetna, a če ne morete napredovati brez naključnega klikanja in uporabe namigov, izgubite poglobitev.Da ne omenjam, da je toliko praznih območij, da poveča območje iskanja. Hudiča, pogrešal sem nekaj con, ker se sploh nisem zavedal, da so dostopne. Poleg tega je bilo treba zapreti inventar, da bi se vrnili nazaj. *konec nagajanja*
Najboljši popusti in promocije 29. november: aliexpress, gearbest ...
Johnny Trigger - Sniper Game Actie saq
Pravkar sem prenesel to igro in sem jo odprl. Vprašal me je, ali dovolim igri dostop do lokacije moje naprave in medijev (slik) iz mojega telefona. Te zanikam in igra se ne premakne naprej mimo zaslona z runami. Ali mi lahko kdo1 razloži, zakaj igre danes zahtevajo te dostope?
Zakaj bi igra zahtevala uporabo datotek in lokacije mojega telefona. In če pritisnem NE, se sploh ne začne...
Z vsemi žarečimi ocenami sem mislil, da bom navdušen. Na žalost nisem bil. Ugotovil sem, da pri mnogih ugankah manjka logika in večina zgodbe je prisiljena. Z vnukinjo igram veliko reševalcev ugank pokaži in klikni in, čeprav smo končali, smo se na koncu le poskušali prebiti, da bi lahko prešli na naslednjo igro.
Čudovita umetnost in odlična glasba s spodobnimi zvoki iz okolice. Zgodba je dobra in zanimiva. Igranje je zahtevno, a prijetno. Žal se igra VELIKO zruši. Prepogoste zrušitve popolnoma odstranijo zabavo iz igre. Prosimo, odpravite težavo z zrušitvijo in ta igra bi bila zelo prijetna.
Zakaj aplikacija potrebuje dostop do vseh medijev in lokacije naprave. Takojšnja odstranitev.
The Frostrune Adventure pesy
O moj bog. to je bila verjetno najbolj kul mobilna igra, kar sem jih kdaj igral. umetnost in glasba sta bili čudoviti, zgodba preganjajoča, a na fantastičen način. uganke so bile zahtevne, vendar ne pretirano, in obstajajo namigi, če se zataknete. Všeč mi je bilo tudi to, da so glasovi govorili v norveščini, zato je bila tema toliko bolj pristna. se je zdelo, da konec nakazuje nadaljevanja? PROSIM POVEJTE MI BO VEČ!
Všeč mi je bilo to! Odlična zgodba, briljantna grafika. Želim si, da bi lahko prešel skozi igro brez namigov lol. Resnično užival v igranju tega. Kaj so naslednje igre Snow Cannon?
Nelogična mehanika
The Frostrune Пригодницькі nzq
Nenehno zahtevam dostop do fotografij in medijev v moji napravi. Zavrnila sem, zaklenilo se je. Torej, ja: to je bila moja izkušnja. Odstranjeno.
Odlična puzzle igra. Uganke vse težje, a namigi so več kot dovolj. Upoštevajte, da boste našli veliko naključnih stvari, nekatere pa bodo imele učinke šele pozneje v igri. Torej, če nič ne naredi, ga ponovno obiščite pozneje. Ugledni sponzorji, vključno s skandinavskimi kulturnimi ustanovami in Wardruna band. Dovoljenja: Shramba je razumno dovoljenje za aplikacijo in igra deluje v redu, če ne navedete lokacije. Mogoče zato, ker vam pomaga izbrati jezik podnapisov ali kaj podobnega.
Frostrune. The Frostrune · prenesi Prenesi QR koda,. Frostrune. razvijalec: Igre Snow Cannon. Cena: prost. Volk med nami. The Wolf Among Us.
The Frostrune ایڈونچر wtk
Običajno sem dober z ugankami, vendar več kot nekaj teh uporablja lunino logiko.Izrezani prizori vam ne omogočajo hitrega klikanja skozi dialog, jaz pa sem hitro bral, tako da sem moral sedeti in čakati, da je zvok veliko dohitel. Zgodba je bila res kratka in brez veliko globine. Grafika je bila lepa. Hotel sem ga ljubiti; Res mi ni bilo všeč.
spet druga igra, ki jo lahko igrate samo do napake. Ne prenesite teh iger, to je izguba vašega časa in denarja.
The Frostrune ผจญภัย swgz
Zelo težko igrati
počasi
Zakaj ta igra za igranje te igre zahteva dostop do datotek fotografij in več? Omogočanje popolnega dostopa igri do moje naprave je višja cena, kot jo bom plačal za igro "brezplačno igrati". POZOR!
Čeden, vendar se še naprej zruši, zato ga moram na silo zapreti in poskusiti vsakih nekaj minut.
Ne najdem jame pod veliko skalo, zakaj,?
The Frostrune સાહસિક juc
Kadar koli me prosijo, da dovolim dostop do svojih predstavnostnih datotek, označim polje »ne« in tukaj sem storil enako. Ali je bil to problem, ne morem reči, ker se bojim, da se nisem osredotočil, uvodni zaslon z Runskim simbolom je bil, kolikor sem videl. Igra ne bi šla dlje. Škoda, ko sem se veselil, vendar ne dovolite dostopa do mojega osebnega dostopa, kolikor je to mogoče. Te dni je preveč, učinek leta 1984.
The Frostrune Macəra vwsz
Dal ji bom dve zvezdici, ker je grafika čudovita, vendar sem štirikrat poskusil igrati to igro in se po manj kot minuti kar zruši, da sploh ne morem storiti ničesar.
Zgodba je trdna, namigi so včasih nekoliko težki, a sledi namigov so odlične. Vzelo mi je nekaj večerov in zelo sem užival. Ah... Skoraj pozabil. Ljudje, ki se pritožujejo nad "preprosto ... Tooo ... Too Too", bi se morali za nekaj časa ukvarjati s programiranjem... Da bi videli, koliko časa je porabljen v BREZPLAČNIH igrah... Hvala zelo
Samo zamrznitev se sploh ne more odpreti.
Res atmosfersko in edinstveno. Izzivne uganke z dokaj subtilnimi namigi. Moja edina težava je, da je med lokacijami preveč naprej in nazaj, in čeprav to samo po sebi ni slabo, je prehod s premikanja od točke do točke res počasen, brez možnosti za hitro potovanje, zato se igra včasih zdi zelo počasna. Je pa popolnoma brezplačen, kaj naj še rečem.
Res zanimivo, odlična vizualizacija in koncept, vendar se nenehno zruši
Brez hitrega potovanja, ko so uganke in namigi daleč narazen, in brez dialoga, ki ga je mogoče preskočiti, je ta kratka dobra igra utrujajoča.
Specializacija Dragon age origins je bojni čarovnik. Morilec ...
želi dostop do medijev, lokacije itd...... ne bo naložil, ne dajte dovoljenja. odstranjen
bila je zelo prijetna igra, čeprav se je včasih zdelo, da se je odzivanje nekoliko počasno in dialog je bil zelo počasen (vendar ne vem, ali je bila to izbira dizajna ali so pravzaprav tako govorili)
Če jim ne dovolite dostopa do fotografij in drugih, se ne morejo spomniti, kaj potem ne morete igrati. Kaj za vraga potrebujejo, da vidijo moje fotografije? kaj iščejo?
Ta igra je NEVERJETNA! Velik aplavz za razvijalca za ustvarjanje tako čudovite igre. Redko ocenjujem igre, ki sem jih igral, a ta si popolnoma zasluži 5 zvezdic! Res so opravili odlično delo. Vse v igri je fascinantno, zgodba, tema, igra, zvok in bgm. zelo uživam. Najlepša hvala za razvijalca!
Ne morem igrati - nenehno se zruši. Deluje nekaj minut in se ugasne.
Survival RPG 2: Epic Adventure APK 4.6.8 Prenesi za Android - com ...
Prenos Survival RPG 2: Epic Adventure (com.bewgames.templeruins) APK 4.6.8 s Bew Games inc. Developer brezplačno (Android). ... The Frostrune APK
Zruši se pri 1. uganki ...
izguba časa in logike ... preživite 5 minut in dolgčas
Odlična zgodba, čudovita umetniška dela in glasba! Uganke so bile precej kreativne, dovolj težke, da sem pomislil, a ne frustrirajoče. Čudovita igra!
Verjetno dobra igra. Toda vsaki aplikaciji, ki zahteva smešna dovoljenja za igranje, bom vedno dal 1 zvezdico. Tam in takrat odstranjen.