Post by plowkerchelara on Feb 8, 2022 11:27:03 GMT 10
------------------------------------------
▶▶▶▶ Extreme Car Driving Simulator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Extreme Car Driving Simulator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کد تقلب سنگهای بی نهایت ▞▞▞
▞▞▞ Extreme Car Driving Simulator 2022 version ▞▞▞
سخت و خسته کننده است اما اگر وقت بگذارید آسان به نظر می رسد
این بازی سال ها پیش به خوبی باز می گشت. حالا برای انجام هر کاری جز رانندگی با ماشین پایه باید پول پرداخت کنید. همچنین، تبلیغات در هر 30 ثانیه؟ Devs خیلی حریص شد و حالا من نمی توانم با این بازی سرگرم شوم. ناگفته نماند میزان باگ ها و کنترل ها واقعا عجیب هستند.
این بازی خیلی خوب است، اما کسب درآمد با مشکل مواجه است. شارژر DODGE CHALLANGER SUPRA LAMBO URUS G WAGON ROLL ROYCE LAMO RANG ROVER
یعنی من دستیک سازاهه هاش هیم بوس کرمان کیم من واسه این بازی 10000000000000000000000000000000000000 ا700000000000 7
من آن را دوست ندارم ... زیرا از نسخه جدید متنفرم. من خیلی نسخه قدیمی را دوست دارم آیا می توانید نسخه قدیمی را برگردانید؟
این فقط 3 طرح بندی برای رانندگی دارد، بنابراین خیلی سریع قدیمی می شود، همیشه اشکال دارد، و با این حال آنها 7 دلار در هفته بدون تبلیغات می خواهند؟ من اینطور فکر نمی کنم!
قبلا داشتم سرگرمیه خوبیه
سلام من سارا کریمی هستم ۹ سالمه واز این بازی خیلی خوشم میاد ۱۰۰ ستاره هم کمه ۱۰۰۰بازی عالیه
این برنامه خیلی جالب است اما یک مشکل کوچک وجود دارد یکی این مشکل را برطرف کند.
Extreme Car Driving Simulator Ötmə icn
سلام من نیلی هستم خیلی عالی هستم
من این را در سنین پیش روی یک تلفن دیگر داشتم، و آن را دوست داشتم، اما اکنون تبلیغات زیادی وجود دارد، بنابراین gunna نصب، که شرم آور است، و شرط می بندم که بسیاری از شرکت های دیگر هم همین کار را انجام می دهند، من تقریباً هر 2 آگهی دریافت می کنم دقیقه، و همیشه زمانی است که من یک پرش یا چیزی را به صف می کنم
سلام من مهنا هاشمی هستم این بازی خیلی خیلی خوبه دست سازندش درد نکنه
Extreme Car Driving Simulator شما می توانید خودروی مورد علاقه ی خود را انتخاب و در شهر با نهایت سرعهت، ویراژ دهید.
نسخه اول بهتر است این نسخه تبلیغات را جذب می کند و شبیه یک بازی پیکسل تار به نظر می رسد
ت ن ن مردود بابام همزمان یاکریم لج زنگ سبک برو سوئد
🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴
سلام به بچه های خوب مهربان بچه ها این بازی خیلی خوب من که هوسله ندارم این بازی روبازی می کنم خیلی این را دوست دارم😍❤❤💛💛💙💙😍😍
بازیش خوبه ولی چجوری میشه مسابقه داد؟! 🤔🤔
الی😚😚
ماشین به من گوش نمی دهد
بازی عالی بود طاها هستم
این همش تکرار میشه
این بازی ابدی است که من به آن 0 ستاره می دهم 👎👎👎👎👎
دیده نشده
من نسخه قدیمی را دوست داشتم که واقعاً بد است
کص ننت شکمش پر از بزره کسکش بی ناموس کص لیس
این بازی نسبت به قبل جذابتر است، اما اگر چند مکان واقعی اضافه کنید، 5 از 5 را میدهم ⭐.
بازی خوبی هست اما کاشکی میشد که از ماشین پیاده می شد و مغازه ها باز می شد
بازی خوبیه ولی بی کیفیت لطفا براش یه هدف درست کنید
من فکر می کنم می توانید برای صرفه جویی در کار سخت خود، ساخت اکانت را به بازی اضافه کنید. بنابراین افرادی مثل من میدانند که اگر بازی را توسط acrnet حذف کنم، کار من ذخیره میشود و از تاخیر در بازی خلاص میشوم. اضافه کردن فصل به بازی و چندین بازیکن و پوسته پلیس و ماشین پلیس و حالت بازی پلیس چیس و سایر وسایل نقلیه اضطراری و ایستگاه های اورژانس و کامیون های یدک کش
خیلی بازی بدیه
خوب
نه
Atlantis: Alien Space Shooter Jangovar vpl
این بازی خیلی خوب است وقتی آن را گرفتم با یک لامبورگینی شروع کردم و لطفاً دروازه فرودگاه را به طور خودکار برای ماشین باز کنید و لطفاً یک مرد را در ماشین بگذارید اما به هر حال من آن را دوست دارم 🚗🚗
حیف حیف شد این بازی. 🥺چون من این بازیو خیلی بازی کردم و عکسش لامبورگینی بود الان یه ماشین دیگه خراب شد این بازیو حیف شد. 😭
عالیب
من به یاد دارم که این بازی را در سال 2015 بازی کردم و باید بگویم که پیشرفت بسیار خوبی دارد من آن را دوست دارم، اما لطفاً تبلیغات را کاهش دهید که از سرگرمی و نوستالژی من در هنگام بازی کردن این بازی می گیرد. اگر به من امتیاز دهید به شما 5 ستاره می دهم. گزینه ای برای پرداخت و خلاص شدن از شر تبلیغات یا به سادگی از تبلیغات کمتر استفاده می کند
بازی خیلی خوبه یکی از آزاردهنده ترین چیزها تبلیغات است. می توانید وای فای خود را خاموش کنید تا تبلیغاتی نداشته باشید!
گا گا گا گا گا گا عن عن عن بود بازیش یه ستاره هم زیادیشه بازیش ازگوهم گوه تره
چه مشکلی دارد که هر بار که ظاهر می شود باید 3 بار از آن خارج شوید؟ این فوق العاده آزار دهنده است.
من نسخه اصلی را بیشتر دوست داشتم، شاید به این دلیل که به تجربه واقعی تری مانند شبیه ساز رانندگی ماشین واقعی از Ovidue Pop عادت کرده ام. این بازی فقط غیر واقعی است، ماشین به سرعت شتاب می گیرد، هر نوع کنترل حساس است و هر بار که مکث می کنید یک اضافه وجود دارد. اصلش بهتر بود
این یک بازی خوب با گرافیک فوق العاده است اما خیلی سریع باتری را می خورد
Extreme Car Driving Simulator Sacīkstes aqob
همه چیز خوب است، اما همیشه موارد اضافه وجود دارد
بازی خوبی است اما باید یک پوشه داشت کا اهنگ بگذاریم داخلش و برونیم
عالی بهترین بازی دنیا هر چی به گم کمه
عالی من قبلاً این بازیچه داشتم ،😍😍😍😍😍بعد بروزش کردم ماشین های جدید برام آورد
من یک ستاره دا دم چون مزخرف ترین بازی کل جهان هست اسم من فاطیما آقاجان پور نیست هیچ وقت این بازی رو نصب نکنید اگه هم کردین ناراضی میشوید 😒😒😔 چون خیلی زشته من نمیخوام نظرتان رو عوض کنم دارم نظر خودم رو میگم من ۱۶ ساله هستم و معلمم و به همتون میگم که این چیزی که میگم رو یادتون باشه حرف من اینه هرگاه چیزی را دیدی نگو زشته چون من یک بار برام اتفاق افتاد و نمیخوام شما هم این اتفاق براتون بیفته و برو داخل شو ببین خیلی قشنگه و درباره این. بازی من بازی کردم وبه آن معلم میگم . ناراحت نشید .
لطفاً در صورت بروز رسانی بعدی، لامبورگینی بیشتری مانند رونتون، هوراکان، آونتادور، سستو المانتو اضافه کنید. با تشکر!!!!!!
Extreme Car Driving Simulator Sacīkstes aqob
بسیار ناامید کننده است که به جای مراقبت از کاربرانش، صاحبانش به پول اهمیت می دهند. در مدت زمان کوتاهی این اپلیکیشن به یکی از آزاردهنده ترین اپلیکیشن های گوشی من تبدیل شده است. و من افزوده ها را برای این مقصر می دانم. افزودنیهایی که برنامه جدید را تبلیغ میکنند جز «snackvideo». این افزودنی ها با ظاهر شدن 5 بار در 15 دقیقه و هر بار فشار دادن دکمه مکث باعث سردرد من می شوند. با اینکه فروشگاه بازی باز میشود، وضعیت بدتر میشود، حتی اگر دکمه ضربدر این موارد را فشار میدهم.